Vacatures

Data-analist

Vacature

Data-analist

De primaire processen van organisaties zijn al geruime tijd afhankelijk van IT. Door ontwikkelingen als Cloud Computing, Internet of Things, Mobile, Social Media en Big Data blijft de afhankelijkheid van en de verbondenheid met IT steeds groeien. Hierdoor onderkennen veel organisaties dat zaken als informatiebeveiliging en bedrijfscontinuïteit cruciaal zijn, maar is het op orde krijgen en het beheersen hiervan steeds complexer en lastiger. Lijkt het je leuk om in deze wereld vol met digitale uitdagingen te werken? Diggle zoekt een enthousiaste collega met IT-audit en adviesvaardigheden, die net zo hard mee groeit met de digitale wereld van nu, maar ook oog heeft voor de mensen daarachter.

Wat staat je zoal te wachten?

In jouw functie ondersteun jij organisaties dagelijks bij het in kaart brengen van risico’s en kansen in hun digitale omgeving. Hierbij kijk jij kritisch naar aannames, verkregen informatie en voorgestelde oplossingen. Je helpt om efficiënte, effectieve en gecontroleerde bedrijfsprocessen en -systemen te realiseren en problemen aan te pakken op het gebied van bijvoorbeeld big data, cyberbeveiliging of risicomanagement. Hierbij zul je deels als IT-auditor actief zijn, maar zul je ook in de rol van IT business consultant organisaties ondersteunen met een diversiteit aan digitale vraagstukken.

Bij Diggle houden we hierbij niet vast aan de status quo, aan vaste structuren of werkwijzen omdat dat nu eenmaal gangbaar is. In alles wat wij doen, speelt innovatie een belangrijke rol. Wij vragen je daarom om actief mee te denken, te pionieren, om samen fouten te maken en daarvan te leren. We hechten er veel waarde aan om juist vanuit jouw eigenheid en bevlogenheid Diggle te laten groeien.

Wie ben jij?

  • Je bent WO of HBO afgestudeerd en hebt een aantoonbare affiniteit met IT;
  • Je hebt een RE- of CISA-titel (of bent studerend daarvoor danwel staat er voor open om een dergelijke studie te volgen);
  • Achtergrond bij een van de Big4 accountantskantoren is een pré;
  • Je bent een teamspeler en kwaliteitsgericht;
  • Je hebt een goede beheersing van gesproken en geschreven Nederlands en Engels;
  • Je hebt gevoel voor humor en houdt van goede muziek en lekker eten.

Voldoe je niet aan al deze punten, maar denk je toch in het plaatje te passen? Laat je niet uit het veld slaan, maar neem gerust contact met ons op.

Wie is Diggle?

Diggle is een jonge, energieke organisatie met ervaren professionals, gericht op IT-assurance, informatiebeveiliging en data-analyse. Door de jaren heen hebben wij een enorme groei aan digitalisering gezien bij bedrijven, overheden en andere organisaties. De afhankelijkheid van en de verbondenheid met IT is enorm toegenomen. Wij helpen bedrijven en accountancykantoren vanuit ons kantoor in Eindhoven om vanuit verschillende disciplines risico’s om te zetten naar kansen en toegevoegde waarde. Wij werken hierbij in een informele setting samen zonder hiërarchie, maar wel met een frisse blik én passie voor de laatste digitale ontwikkelingen!

Jouw arbeidsvoorwaarden

Het is een functie voor 40 uur per week, maar minder is uiteraard bespreekbaar. Het salaris is marktconform en afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Het bonusdeel is afhankelijk van je performance. Omdat je werkzaamheden zowel vanaf kantoor of bij klanten zult uitvoeren, stellen wij ook een leaseauto ter beschikking. Uiteraard ontvang je van ons ook een laptop, internetvergoeding en mobiele telefoon en zijn verdere secundaire voorwaarden zoals verlofregelingen en pensioen goed geregeld.

Als moderne werkgever geven wij daarnaast volop ruimte voor flexibiliteit en thuiswerken. Daarnaast stimuleren wij de ontwikkeling van kennis, competenties en loopbaan, onder meer door coaching, opleidingen en congressen in binnen- en buitenland.

Interesse?

Heb je interesse en voldoe je aan de functie-eisen? Solliciteer dan meteen en neem contact met Ivo Mengelers op via 06-xxx of ivo@diggle-it.nl.

Klaar om aan de slag te gaan?