• Over ons

Ons vakmanschap

Onze slogan ‘We dig the digital’ omvat in vier woorden waar Diggle voor staat: waarheidsvinding in een digitale wereld. Een digitale wereld waarin wij ons erg thuis voelen (‘to dig’ is ouderwetse straattaal voor iets leuk vinden) en waarin wij onszelf continu uitdagen om met nieuwe kennis tot nieuwe inzichten te komen. In de rol van IT-auditor graven wij bij organisaties in IT-omgevingen om risico’s te identificeren en maatregelen te beoordelen. Hierbij kijken wij kritisch naar aannames, verkregen informatie en voorgestelde oplossingen, ook richting de partners van de organisatie. Als data-analist graven wij op een andere manier in systemen en zetten wij data met de nieuwste data-analyse technologieën om tot zinvolle informatie. Met als doel onze klanten de beste kwaliteit te bieden tegen een betaalbare prijs.

Ons DNA

Diggle wordt gekenmerkt door een flinke scheut Brabantse nuchterheid, persoonlijke betrokkenheid en streven naar hoge kwaliteit. Wij helpen onze klanten door kennis van zaken te koppelen aan gezond boerenverstand en mee te denken in praktische oplossingen zonder door te schieten in theoretische modellen. Wij werken hierbij graag in een informele setting samen zonder hiërarchie. Met een frisse blik én passie voor de laatste digitale ontwikkelingen! En hebben wij de gevraagde kennis niet in huis? Dan zijn wij hierover eerlijk en brengen we u graag in contact met een van onze partners.

Contactpersonen

Flip van Ooij

Flip is vele jaren actief binnen het IT audit & advies vak en heeft ruime ervaring opgedaan in verschillende type controle- en advies opdrachten, zoals bijvoorbeeld IT audit ondersteuning bij de jaarrekeningcontrole, pakket selectie/ implementatie trajecten, ISAE3402/3000 audits en DigiD beveiligingsassessments. In combinatie met zijn achtergrond als financial auditor heeft Flip uitgebreide kennis van de kritische processen en beheersingsomgeving van bedrijven in diverse sectoren.

_

Chiel Meulendijks

Chiel is sinds 2002 actief op het gebied van IT-dienstverlening. Na het afronden van zijn studies hogere informatica, bestuurlijke informatiekunde en IT-auditing heeft hij zich verder ontwikkeld tot allround IT-auditor met oog voor de laatste technologische ontwikkelingen. In die hoedanigheid beoordeelt hij kritisch de IT-omgevingen en bedrijfsprocessen bij tal van uiteenlopende organisaties of voorziet hij deze van verbeteradviezen.